1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
75-jarig jubileum Sep
2

Een duik in het verleden ..

Een bijzondere sponsoring
Bij het doorspitten van onze archieven kom je soms opmerkelijke zaken tegen.

In de negentiger jaren van de vorige eeuw was Jomanda als medium en spiritueel genezeres actief in Tiel.
In de Evenementenhal tegenover het station hield zij "healings” op woensdag en zondag.
Hier kwamen honderden mensen op af. Speciale busreizen en treinen zorgden voor een massale toeloop. Tijdens deze bijeenkomsten  "straalde” zij flessen water in die daardoor genezende krachten zouden bezitten. Ook werd bij bezoekers met lichamelijke klachten via handoplegging een genezingsproces "ingestraald”.

Via een contact met één van de spelers van Jongens B1 was Jomanda bereid het team te sponseren en het ook te laten profiteren van haar spirituele krachten.
Het team mocht in dat kader een healing-bijeenkomst bijwonen waarbij zij ook een handoplegging kregen.

Op zaterdag 18 maart 1995 kwam Jomanda voor de wedstrijd tegen Oosterbeek B1 naar ons veld om haar sponsorshirts aan het team uit te reiken. Op de shirts stond de afbeelding van haar stichting LINE (Leven in nieuwe energie). 
Voor de wedstrijd werd de wedstrijdbal ook nog ondergedompeld in "ingestraald” water. De wedstrijd werd daarna door onze jongens met 1-0 gewonnen!!!

Joop JaspersVlnr.: Martijn Jaspers (coach), Thomas van de Kant, Bas Bisschops, Jan-Jaap van Meerveld, Christiaan van Es, Floor Guikers, Thomas van der Ham en Jomanda.