1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Technische Commissie Mei
31

Teamindeling Jeugd seizoen 2024-2025

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,

De teamindelingen voor het seizoen 2024-2025 zijn voor de jeugd afgerond. Voor het tweede jaar op rij hebben we de indeling vóór 1 juni bekendgemaakt, zodat er de mogelijkheid bestaat om aan het einde van het huidige seizoen al even kennis te maken met je nieuwe team.

Zoals elk jaar hebben we weer geprobeerd de teams zo goed mogelijk in te delen op basis van de input van huidige coaches, trainers, technisch kader en waar mogelijk met de doorgegeven 'Vrienden / Vriendinnen'-voorkeuren. Gezien het grote aantal opgegeven voorkeuren was het niet in alle gevallen mogelijk hier aan tegemoet te komen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Voorbehoud JO16-1
Helaas hebben we op het moment van bekendmaken van de indeling voor een aantal jongens die nu in de JO16-1 zijn geplaatst nog geen zekerheid. Deze plaatsing is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de KNHB op de door ons ingediende dispensatieaanvragen. We laten het zo snel als mogelijk weten aan deze leden op het moment dat we daar bericht over ontvangen.

Teamindeling
De indeling vind je achter de inlog, via Club/Documenten/Teamindeling

Coach of teammanager worden?
Wij zijn op zoek naar coaches en teammanagers voor de teams voor dit komende seizoen. Ben je hierin geïnteresseerd , dan kun je je aanmelden bij de lijnvoorzitter:
•    Jongste Jeugd teams bij Suzanne via [email protected]
•    O12 en O14 teams bij Marjolein via [email protected]
•    O16 en O18 teams bij Marcel via [email protected]

Wij kijken uit naar de vele enthousiaste reacties en ontvangen eventuele vragen graag via mail; we zullen deze z.s.m. (streven binnen 48 uur) beantwoorden.
Halverwege/eind juni zullen we de ingekomen aanmeldingen voor coach/teammanagers inventariseren en contact opnemen.

Wij wensen iedereen alvast een zonnige vakantie en een sportief en plezierig seizoen 2024-2025 toe!

Met vriendelijke groet,
De Technische Commissie