1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Bestuur Jun
9

LET OP: Gewijzigde tijden voor Slotlunch, start 12.00 uur

Nieuws afbeelding
Slotlunch op zondag 16 juni voor alle Kromhouters, en in het bijzonder onze actieve vrijwilligers, kampioenen en trofee kandidaten!
-- start 12.00 uur, aansluitend om 15.00 uur Nederland - Polen --

Zondag 16 juni a.s. zal onze Slotlunch een uurtje eerder starten, en wel om 12.00 uur i.p.v. 13.00 uur zoals eerder gecommuniceerd. Dit betekent dat de huldiging van onze kampioenen, het uitreiken van de Dekker ontwikkelingstrofeeën en onze jubilarissen vanaf 13.30u in het zonnetje gezet worden.

Aansluitend kunnen de voetballiefhebbers onder ons de 1e wedstrijd van het Nederlands elftal kijken die om 15.00 uur begint. Dus blijf gezellig op de club hangen om onze Oranje mannen aan te moedigen, onder het genot van een hapje & drankje verzorgd door Herman.  

12.00 uur - Aanvang & Opening
12.30 uur - Start lunchbuffet
13.30 uur - Huldiging kampioenen
15.00 uur - Nederland – Polen

Tot de 16e!
PS: vergeet niet om je nog even aan te melden! (zie hieronder het originele bericht en hoe je kunt aanmelden).Beste Kromhouters,

Ook dit jaar organiseren we als bestuur weer een gezellige slotlunch om onze actieve vrijwilligers (commissieleden) te bedanken voor hun extra inzet. Traditiegetrouw, huldigen we tijdens de slotlunch ook onze kampioenen, scheidsrechter van het seizoen, vrijwilliger van het seizoen en reiken we de Dekker Ontwikkelingstrofeeën uit. Wie-o-wie wordt speler (m/v), coach/trainer en team van het jaar? Misschien is één van deze prijzen wel voor jou!?
Ook onze jubilarissen mogen natuurlijk niet ontbreken. Ook zij worden in het zonnetje gezet.

Als bestuur nodigen we je daarom van harte uit op ZONDAG 16 JUNI
(Zie hierboven het nieuwe tijdschema)

Wij trakteren jou als actieve vrijwilliger graag op een heerlijke lunch met een drankje erbij!
Je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Net als alle andere Kromhouters. Voor deelname aan de lunch betaal je €8,00 p.p. Kinderen tot 12 jaar betalen €4,00 p.p. We maken er een mooie middag van op deze laatste competitiedag van het seizoen!  

Onze winter- en zaalkampioenen zijn al bekend, maar voor de volledige lijst van veldkampioenen, moeten de verschillende teams nog een aantal wedstrijden spelen. Dat wordt dus nog spannend....!

Onze winterkampioenen
JO12-1 en JO14-1

Onze zaalkampioenen
Dames 1, Dames 2, Dames 30, Heren 2, MO16-1, MO16-12, MO14-2 & JO12-1

Kom je ook?
In verband met de catering willen we je vragen om je vóór woensdag 12 juni aan te melden, er staat dan een heerlijke lunch voor je klaar!

Aanmelden & betaling
Na inloggen op de website (Club/Evenementen), of via de Lisa-app (Meer/Evenementen) heb je de volgende keuzes:
- Slotlunch (<12 jaar, €4,-) : voor alle kinderen tot 12 jaar
- Slotlunch (>=12 jaar, €8,-)  : voor alle volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder
- Slotlunch (vrijwilliger, gratis) : voor commissieleden/actieve vrijwilligers

Graag bij je aanmelding je naam vermelden in het ‘opmerkingen’ veld, zodat we naar je komst kunnen uitkijken!

Tot zondag 16 juni!

Namens het Bestuur,
Rémy, Matthijs, Rob en Astrid