1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Sponsoring Sep
15

Wat heeft Just4Medical / Just4Safety voor ons in petteo?

Nieuws afbeelding Beste gewaardeerde leden,

Het nieuwe seizoen is eindelijk van start gegaan, en we kunnen met trots mededelen dat we onze EHBO-tassen en cold packs met veel enthousiasme aan jullie teams hebben kunnen uitdelen.

We zijn verheugd om jullie zo gemotiveerd te zien! Maar dat is nog niet alles - we hebben nog meer plannen in petto. Binnenkort zullen we EHBO-trainingen organiseren voor coaches en trainers.
Op deze manier hopen we nog meer hulp te kunnen bieden aan iedereen op het veld.

Maar laten we ons eerst even voorstellen: wij zijn Laura de Bruin en Wilco van Wijk, de trotse eigenaren van de Just4 Groep uit Tiel.
Onze achtergrond ligt in de ambulancezorg, waar we als ambulanceverpleegkundigen werkzaam zijn.

Binnen onze groep hebben we verschillende bedrijven die zich richten op medische en zorg gerelateerde diensten.
Onder Just4Medical bieden we medische ondersteuning op evenementen en festivals, met inbegrip van EHBO, ambulanceteams, artsen en voertuigen.

Daarnaast verzorgt Just4Safety een breed scala aan opleidingen en trainingen op het gebied van brandveiligheid, medische kennis en algemene veiligheid. Denk hierbij aan BHV, EHBO, reanimatie/AED trainingen tot gespecialiseerde cursussen en trainingen.
Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring, variërend van ambulancezorg tot brandweer, politie, traumahelikopters en ziekenhuizen.

Na de uitdagende periode van de coronapandemie hebben we onze eigen stichting wensambulance, Wish & Care, opgericht.
Het belangrijkste doel van deze stichting is het vervullen van diep gekoesterde wensen van terminaal zieke personen en mensen in uitzichtloze situaties, die deze wensen niet kunnen vervullen zonder de hulp van onze ambulance en toegewijde vrijwilligers.

We zijn al twee jaar trotse shirtsponsor van de club, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons sponsorcontract hebben verlengd voor meerdere jaren.
Onze betrokkenheid bij de club gaat verder dan hockey; we dragen de vereniging een warm hart toe.
We zijn samen met de club van plan om leden met een eigen bedrijf bij elkaar te brengen in een business club.
Hoe geweldig zou het zijn als ondernemers elkaar kunnen ondersteunen en samen de toekomst kunnen verkennen?

We wensen alle clubleden een fantastisch en sportief seizoen toe, en we hopen op prachtige wedstrijden en overwinningen.

Als je vragen hebt, leuke ideeën of suggesties, horen we graag van je.

We zijn regelmatig op de club aanwezig en altijd gemakkelijk te bereiken. Hopelijk zien en spreken we elkaar snel.

Met sportieve groet,

Laura de Bruin en Wilco van Wijk
Just4Medical / Just4Safety