1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Sep
3

Veilig & gezond

Nieuws afbeelding
Wij willen de club voor alle sporters, bezoekers en vrijwilligers zo veilig mogelijk houden.  Het coronavirus zorgt nog steeds voor een aantal maatregelen.

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan de basisregels: Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen, was vaak je handen met water en zeep en schud geen handen.

Bij de Kromhouters geldt:
  • Jeugd tot 18 jaar hoeft geen afstand meer te houden tot elkaar, maar wel tot personen die 18 jaar of ouder zijn.
  • Volwassenen moeten 1,5 meter afstand houden tot elkaar en tot kinderen vanaf 13 jaar (trainers, coaches, begeleiders, etc)
  • Douches en kleedkamers zijn open.
  • Als je in de auto zit met volwassenen en/of kinderen vanaf 13 jaar uit verschillende huishoudens, dan draag je een mondkapje
  • Publiek is van harte welkom op 1,5m afstand van elkaar (indien mogelijk zittend)
  • Voor publiek geldt de verplichting van registratie en gezondheidscheck via de QR-code of online (Spelers zijn te traceren n.a.v. het trainings- of wedstrijdschema) Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn: iedereen is welkom mits men geen klachten heeft. Zie de toelichting voor het registreren op de website.
Zie ook onze Corona-pagina op de website

Goed weekend!