1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Okt
28

Gebruik Kromhouters Clublogo

Nieuws afbeelding THCC De Kromhouters is met een enorme inhaalslag bezig wat betreft uitstraling, nieuwe velden en kwaliteit van de trainingen. Daarbij werken we hard aan een professionalisering van de vereniging. Alle overeenkomsten zijn doorgelopen, waaronder de arbeidsovereenkomsten, schoonmaakovereenkomsten, maar ook de sponsorovereenkomsten.
 
In het huidige huishoudelijk reglement zijn reeds regels opgenomen ten aanzien van de clubkleding en sponsoruitingen. In lijn hiermee zijn diverse sponsorpakketten samengesteld waarbij de mogelijkheden van sponsoring zijn vergroot en de uitingen met het clublogo zijn gestroomlijnd.
 
Voor de goede orde merken we op dat het clublogo uitsluitend mag worden gebruikt op officiƫle clubkleding, die (binnenkort) verkrijgbaar is bij Van den Berg Sporthuis Tiel en Intersport Tiel. Indien u niet officiƫle hockeykleding voor teams wenst aan te schaffen, dan is het gebruik/opdruk van het Kromhouters-clublogo alleen toegestaan in combinatie met een sponsorcontract.
 
Voor vragen over sponsoring neem contact op met [email protected]