1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Sep
26

Toelichting Volvo clubbonus

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,

Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Zij keert een bonus uit van € 1.000,- aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Henk Scholten Tiel. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de Kromhouters. Om als club en als Volvo-dealer in aanmerking te komen voor het Volvo Clubbonuscontact moet voldaan worden aan een wederzijdse inspanningsverplichting.

Voorwaarden
De spelregels zijn simpel. De Volvo Clubbonus wordt uitgekeerd indien:

  • Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de club.
  • Een koper kan aantonen lid te zijn van de club of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.
  • De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan dealer via het overdrachtsformulier.
  • Er bestaat een structurele samenwerking tussen dealer en hockeyvereniging (uit het primaire verzorgingsgebied van de dealer) voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden voor deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.
  • De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.
  • Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen.
  • De Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Cars Nederland.
  • De bonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.
  • Volvo Cars Nederland zal na aflevering van de auto en het door de dealer ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 crediteren aan de Volvo dealer.
  • De Volvo Clubbonus is van tot nader bericht.

Uiteraard heeft de Volvo Clubbonus geen negatief effect op de eventuele korting of inruilprijs bij aanschaf of leasen van een nieuwe Volvo. Combineer een scherp voorstel met een bijzondere donatie in de clubkas en profiteer dubbel!

Wij hopen u graag welkom te heten in onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

Met een sportieve groet,
Henk Scholten Tiel