1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Aug
26

Sponsor-event tijdens het openingsweekend

Nieuws afbeelding Geachte leden en ouders van leden,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Op zaterdag 29 augustus is er tijdens het grote openingsweekend een sponsor-event in een trailer naast het clubhuis. U bent van harte uitgenodigd. Alle bezoekers ontvangen een mooie Kromhouters 70 jaar gadget.

Wat kunt u op die dag verwachten:
De eerste shift van 350 shirts is binnen.
Eén deel is nu al te koop bij van den Bergsport (€ 39.95 /stuk), maar op zaterdag 29 augustus kunt u ook  deze nieuwe shirts kopen of alvast reserveren  in de trailer.
Alle 1e lijnteams worden verzocht vanaf 1 september in de nieuwe shirts te spelen, zij hebben daarom voorrang. De breedteteams worden verzocht dit vanaf 1 januari 2016 te doen. Wij hebben dan ook nog niet voor alle leden nieuwe shirts voorradig. Het is zolang de voorraad strekt. De 2e shift komt rond 1 oktober binnen.In de trailer kunt u ook de nieuwe Kromhouters kleding bewonderen: uit-kousen (€ 12,95), Kromhouters trainingspakken (€ 89,95 onbedrukt) en Kromhouters-hoodies (€ 49,95  onbedrukt). Deze kunnen dan ook al worden besteld. Zij komen ook gewoon voor de verkoop in de winkel.

Op deze dag ontvangen wij de nieuwe (kleding)-sponsors in de trailer. Mocht u een sponsor willen worden, komt u  dan op 29 augustus naar de trailer. Er staat en een drankje en hapje voor u klaar. We zijn er vanaf 8.30 uur tot het einde van de dag. Op 30 augustus zijn wij ook aanwezig van 12-16 uur. Ook kunnen potentiĆ«le sponsors contact opnemen met de sponsorcommissie: [email protected]  .

De sponsors kunnen die dag (liefst samen met de coach van het team) een bestelling doen voor custom-made shirts, voorzien van alle bedrukking die gewenst zijn. De shirts kosten inclusief bedrukking € 50,- ex btw. De sponsors kopen de shirts dus niet uit de gewone voorraad in de winkel, maar worden speciaal besteld en gemaakt. Wij laten ze meekomen met de 2e shift, met een levertijd van maximaal 4 weken.
Zorgt u wel voor een lijst met spelersnamen gekoppeld aan  de maat, het nummer en het logo(s) voor rug of mouw in pdf of jpg. Er komen geen spelersnamen op het shirt. De shirts zijn dan ook her te gebruiken in andere seizoenen.

De 2e shift wordt uiterlijk 8 september besteld en is er binnen 4 weken.
Latere bestellingen zijn wel altijd mogelijk.

Ook kunt u reeds pakken en hoodies bestellen met bedrukking. De prijzen zijn afhankelijk van de aantallen en ex btw.

Indien er vragen zijn, hoor ik dat graag. Graag via de mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Mieke Beutener
bestuurslid sponsoring