1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Sep
30

De nieuwe clubshirts liggen klaar!

Nieuws afbeelding Ophalen nieuwe clubshirts en sokken mogelijk vanaf vandaag!

Goed nieuws: de nieuwe clubshirts zijn binnengekomen! In dit bericht lees je over het ophalen ervan. Lees het bericht goed door alsjeblieft.

1. Een besteld shirt ophalen
Ongenummerde shirts  kunnen vanaf vandaag, 30 september, opgehaald worden bij Intersport Twinsport Nijmegen-City, op het Plein 1944 in Nijmegen. Op vijf minuten loopafstand van de winkel vind je verschillende parkeergarages. Zoals eerder uitgelegd, vragen wij jullie éénmalig een bezoek te brengen aan de winkel in Nijmegen om onze nieuwe hoofdsponsor de kans te geven zijn winkel en collectie aan ons te tonen.
Teams die shirts met rugnummers hebben besteld krijgen een apart bericht zodra de shirts gereed zijn. We verwachten dit over een week of twee, rond half oktober.

2. Nog geen shirt besteld?
Voor diegenen die hun clubshirt nog online moeten bestellen, ga naar de Kromhouters webshop. Met jouw bevestigingsmail en ordernummer kun je jouw shirt ophalen in de Intersport Twinsport winkel.

LET OP: Zonder een Kromhouters webshop ordernummer betaal je de reguliere prijs voor je clubshirt in de winkel. Dit is een andere prijs dan de introductieprijs van 20,00 euro of 27,50 euro (prijs afhankelijk van het moment van bestellen).

3. Intersport Twinsport heeft een uitgebreide collectie
Je kunt in de winkel allerlei sport- en hockeykleding, inclusief accessoires, vinden. Ook de Kromhouters sokken (met ons eigen logo!). In de collectie vind je verschillende merken en zo ook JDH, het merk van ons nieuwe clubshirt. De trainingspakken voor gesponsorde teams verwachten we over twee weken, daarover volgt bericht. Keepersshirts kunnen ook worden gekocht in de Intersport Twinsport winkel. Hou er rekening mee dat deze niet via de Kromhouters webshop kunnen worden aangeschaft.

4. Wat is de procedure in de winkel?
Met je ordernummer dat in de bevestigingsmail staat (na je bestelling van je clubshirt in de Kromhouters webshop) kun je je shirt ophalen. Intersport Twinsport is op de hoogte van jouw ordernummer, dus noem dit als je jouw shirt komt halen. Als je nog wilt passen welke maat je nodig hebt, dan kan dit ter plekke in de winkel. De eerste keer dat je in de winkel komt, krijg je direct het advies de Intersport Twinsport app te downloaden. Hiermee krijg je als Kromhouterslid extra korting, ontvang je een speciale introductie coupon en spaar je, bij elke aankoop die je doet, mee voor onze club. Meer weten? Lees verder over de INTERSPORT VIP app.

5. Jouw volgende hockey aankopen kun je ook online doen!
Intersport Twinsport is vanaf vandaag leverancier van onze clubshirts en sokken, mede omdat er in Tiel geen goede mogelijkheid meer was. Je kunt je aankopen doen in hun winkel en ook online, via de app. Je aankoop wordt, als je dat wilt, thuisbezorgd. Makkelijk, snel en met korting!

6. Bestellen via de INTERSPORT VIP app
INTERSPORT heeft een VIP-programma. Dit houdt in dat je op bijna al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT. Het werkt als volgt:

Hoe kun je sparen?
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app downloadt. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
  1. Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  2. Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  3. Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor ons als Kromhouters?
  1. Als Kromhouters zich lid maken in de VIP-app van de club, wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
  2. Aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om dat te kunnen investeren in goederen voor de club.
  3. Het enige wat hiervoor nodig is is jezelf ‘aanmelden’ met een activatiecode. Deze activatie code is dus van groot belang!  
De activatiecode voor onze club is: kromhouters

Hulp bij installeren van de app vind je in de bijlage.

We zien ernaar uit iedereen spoedig in zijn of haar nieuwe shirt op de club te mogen bewonderen!

De sponsor- en kledingcommissies.
#wijzijndekromhouters

INTERSPORT VIP app: 
Bijlage