1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Jul
17

Speciale introductieprijs nieuw clubshirt en hoe te bestellen

Nieuws afbeelding
Beste Kromhouters,
Een paar weken geleden informeerden wij jullie over het nieuwe sponsorcontract dat wij zijn overeengekomen met Intersport Twinsport en de nieuwe JDH clubshirts die wij gaan gebruiken als onderdeel van de Kromhouters kledingregeling.

Vanaf nu kun je de nieuwe shirts bestellen tegen een tijdelijke introductieprijs van 20 euro!

Hoe te bestellen?
Ga naar de Kromhouters website en klik via de Webwinkel button door naar de nieuwe Kromhouters webwinkel. Selecteer hier meisje/dame of jongen/man, vul je contactgegevens in en betaal. De maat van je shirt kies je op het moment dat je je shirt ophaalt en hoef je niet bij je bestelling in de webwinkel op te geven (je kunt de nieuwe shirts op het openingsweekend van 28/29 augustus al bewonderen en ook passen). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de bevestiging van je aankoop.
De shirts zijn naar verwachting mid oktober beschikbaar en je ontvangt bericht zodra je je shirt(s) kunt ophalen. 

Wat is de prijs van een nieuw clubshirt?
Als je je nieuwe shirt in de periode tot 1 september 2021 koopt, betaal je de speciale introductieprijs van 20 euro. Koop je een shirt in de periode van 1 september tot 31 december 2021 dan betaal je 27,50 euro. Bij koop vanaf 1 januari 2022 is de prijs voor een shirt 40 euro.

Wat gebeurt er met de oude clubshirts?
De huidige clubshirts worden uit gefaseerd in de periode tot 1 januari 2022. Na deze datum is het de bedoeling dat ieder Kromhouters lid, zonder uitzondering, competitie speelt in het nieuwe clubshirt. De oude clubshirts die eigendom van de club zijn (gesponsorde shirts) worden aan een goed doel gedoneerd. Daarover volgt in de toekomst meer. Clubshirts die je zelf in eigendom hebt, kun je uiteraard houden en bijvoorbeeld tijdens trainingen gebruiken.

Hoe zit het met rokjes, broeken, sokken, uitshirts en keepersshirts?
In geval je een nieuwe broek, rokje, uitshirt, keepersshirt of sokken nodig hebt, kun je deze zelf in de winkel van Intersport Twinsport of online bij hen kopen. Hierbij krijg je als Kromhouters lid korting door je eenmalig aan te melden via de Intersport Twinsport club (‘Intersport club’ app met activatiecode: kromhouters). Kromhouters heeft speciaal voor ons ontworpen sokken.

En hoe werkt het met rugnummers
Voor de teams die uitkomen in competities waarin rugnummers verplicht zijn, wordt in de clubkledingregeling voorzien. Twinsport Intersport heeft hiervoor alle informatie en zorgt dat de uniformiteit gewaarborgd blijft. Meld je team aan bij de Kledingcommissie en zij zorgen dat de rugnummers geregeld worden.

Hoe lang kun je met een nieuw clubshirt doen?
De nieuwe clubshirts worden voor tenminste drie seizoenen gebruikt. Voor leden die hun shirt willen verkopen of ruilen worden jaarlijks kledingbeurzen georganiseerd.
Wat doen nieuwe leden, die geen huidig shirt hebben, in de periode tot de nieuwe clubshirts beschikbaar zijn?
Nieuwe leden (die F-lid worden) bestellen hun clubshirt ook via de Kromhouters webwinkel. Nadat zij dit gedaan hebben krijgen zij, voor de periode van 1 september totdat de nieuwe clubshirts beschikbaar zijn, een Kromhouters leenshirt dat door de club ter beschikking wordt gesteld. 
Let op: geef bij de aankoop van een nieuw shirt in de webwinkel in het opmerkingen veld aan dat je een nieuw lid bent. 

Kan ik een shirtsponsor zoeken voor mijn team?
Voor alle clubshirts zijn de sponsoren voor de komende drie seizoenen inmiddels bepaald. Voor een team kan sponsoring van pakken, broeken/rokjes, tassen en dergelijke altijd nog. Neem hiervoor contact op met de Kledingcommissie binnen de Sponsorcommissie.

Nog even voor de goede orde: de Kromhouters kledingregeling
De complete Kromhouters clubkledingregeling zoals we die onlangs hebben gelanceerd vind je hier terug op onze website

Heb je nog meer vragen?
Richt je tot de Kledingcommissie (Heleen Salet en Nick Funcke) via een e-mail naar [email protected]