1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Okt
23

Sponsor in beeld: Cees Quak van EBN Certification B.V.

Nieuws afbeelding Een sportvereniging kan niet zonder sponsoren en vrijwilligers. Daarom brengen wij graag (naast de bekende "In de schijnwerpers") de komende tijd onze sponsoren in beeld.

Bij de Kromhouters sponsort hij Dames I, MA3 én heeft inmiddels 8 Volvo's gekocht:

Sponsor in beeld: Cees Quak van EBN Certification B.V.

Wie bent u en wat doet u?
In ben DGA van EBN Certification en houd me primair bezig met commerciele activiteiten en, personeelsbeleid. EBN Certification is een door de Raad van Accreditatie geaccrediteerde certificerende instelling gericht op het certificeren van managementsystemen op het gebied van Kwaliteit  (ISO 9001), Milieu (ISO14001), Veiligheid (OHSAS 18001, VCA) en duurzaamheid (CO2 Prestatieladder en MVO). Wij zijn actief in de bouwnijverheid, grond weg en waterbouw, industrie, (Petro) Chemie, transport, handel etc.
 
Waarom draagt u onze club een warm hart toe? En hoe lang doet u dat al?
Als maatschappelijk betrokken onderneming vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de maatschappij. Het ligt dan voor de hand een verbinding aan te gaan met een sportvereniging die dicht bij je staat en waar je enig gevoel bij hebt. Sport en spel zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en hun gezondheid. Het zal geen verassing zijn dat een van mijn kinderen een speelster is bij de Kromhouters, het hemd is immers nader dan de rok.

Wat motiveert u om de Kromhouters te sponseren en wat verwacht u als sponsor van de Kromhouters ?
Door middel van het sponsorschap denken wij een positieve bijdrage te leveren aan al die vrijwilligers die zich belangeloos inspannen en er veel energie en tijd in stoppen.
Vrijwilligers die helaas ook te vaak worden geschoffeerd door medeleden die het de gewoonste zaak van de wereld vinden dat alles tot in de puntjes geregeld is maar vergeten dan helaas zelf een bijdrage te leveren.
Dat is onze primaire motivatie om als hoofdsponsor een bijdrage te leveren.
Natuurlijk is het evident dat wij verwachten dat het geld goed wordt besteed. Daar hebben wij alle vertrouwen in.

Wat zijn uw dromen voor de club, of waar ziet u de Kromhouters over 5 jaar?
Er zijn niet echt dromen maar wel verwachtingen. De verwachtingen zijn gebaseerd op de uitgangspunten van de Kromhouters. Een breedtesport vereniging waarbij prestatie en spelplezier voorop staan en waarbij ieder lid goed of mindergoed evenredige aandacht en begeleiding krijgt en waarbij de beschikbare middelen evenredig verdeeld worden.
De ontwikkeling van de vereniging is al in volle gang. De aanleg van twee (top) watervelden zijn hier een sprekend voorbeeld van en laten heel goed de visie van het bestuur en de club zien. De volgende uitdaging zal logischerwijs naar mijn mening een nieuw clubhuis moeten zijn. Deze accommodatie is niet meer van deze tijd. Dat verwacht ik de volgende vijf jaar.

Waarom is ondersteunen van sport belangrijk?
Sport en spel zijn goed voor de gezondheid van jong en oud, je leert wat verliezen en winnen is. Je leert om te gaan met anderen en daarmee samen te spelen en winst en verlies te delen. Allemaal elementen en vaardigheden waarmee je in de maatschappij verder kunt komen en ook nodig hebt om je staande te houden, kortom een gezonde geest in een gezond lichaam. Minstens zo belangrijk is om als sponsor de vereniging financieel te steunen. Overheid en gemeenten krijgen steeds meer taken en bezuinigen op sport. De Kromhouters zijn mede daarom afhankelijk van betrouwbare sponsors.

"Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Wat wilt u nog verder kwijt aan de leden van onze vereniging?
Wat ik kwijt wil is mijn dank en bewondering uit te spreken vooral die vrijwilligers waaronder het bestuur, de technische commissies, bar commissie, commissie voor het onderhoud, de sponsor commissie de trainers, coaches en teambegeleiders en dan ben ik vast nog wel een commissie vergeten.